Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
Ha e-mail címe nem szerepel nyilvántartá-sunkban, emiatt nem tudott automatikus jelszóemlékeztetőt igényelni, kérjük forduljon a Technikai Ügyfélszolgálathoz >>

A web főszerkesztője: Dr. Kárpáti István, a MANET Főtitkára


Publikációs adatbázise-GFR kalkulátorKidney and Blood Pressure ResearchHypertonia és Nephrologia
október
  • H
  • K
  • S
  • C
  • P
  • S
  • V
  •  
  •  
  •  
  •  
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24

    Társasági hírek


    Hírkategória: Általános
    • A következő ISN Webinarium időpontja: 2014.12.05.
      [2014.11.26.] - MANET - Hírkategória: Általános
      Témája: Dyslipidemia in CKD: Mechanisms, Consequences and Treatment Options by Stage:

      • Alterations in lipoprotein structure and composition associated with loss of kidney function
      • Epidemiologic associations of lipid levels and distribution and outcomes in patients with kidney failure
      • Association of lipoprotein oxidation and outcomes
      • Effects of interventional approaches to cardiovascular outcomes as a function of residual renal function

      Időpont:
      Friday December 5th, 2014,
      9:00 AM - 10:00 AM EST (New York/Bogota Time),
      3:00 PM - 4:00 PM (Paris/Brussels Time),
      7:30 PM - 8:30 PM (New Delhi/Mumbai Time),
      10:00 PM - 11:00 PM (Singapour/Beijing Time).

      A webinarium a megadott időpontban megtekinthető ide kattintva >>

    Vissza